Известие

Collapse
No announcement yet.

Мисля да купя Алфа Ромео 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

да и аз много неща научих и продалжавам да се уча от този форум когато става въпрос за алфа!
    Относно изборът, както са казали повечето колеги пунтото е добро начало!
    Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
    FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
    sigpic

Comment

избор

И аз да споделя личен опит
      Първо според мен е пълна заблуда, че малките коли/двг харчели малко.... карал съм и рена и фолксвагени и все си харчат, ама не вървят (говоря и за газ и за бензин, не за нафта нали). по-конкретно съм карал рено5, поло2, поло3, рено клио - нито едно от тези НЕ падна под 10 градско... За алфата съм карал и 164 (голем кораб) и харчеше колкото 145-чата ми на газ... така че всичко е страчно относително. моят съвет за 2500 лева кола, която да е примерно 1995-6 и да има относително малки разходи по първоначална поддръжка, а и след това е сузуки суифт.... има едни еднолитрови безнинки, много симпатични... или микра... (пак по личен опит - да с по-скупи части от фиат са, но просто се чупят по рядко
      Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 1996

Comment

алфа

А и за алфа 145-6 примерно за под 3000лева, първоначална смяна консумативи + там да кажем гуми и някои дреболии, които се скапват първите няколко хиляди км, общо ще ти стъпи над 1000-1500 лева отгоре... За малка кола аз си поддържам, че най-добре някой малък японец
        Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 1996

Comment

Първоначално публикувано от zaryto
          Алфата и Пунтото нямат база за сравнение.Пунтото е малък автомобил за града,доакто алфата си е по спортен автомобил и си е гъзария.На светофара като израмжиш и оставиш другите зад теб всички се обръщат.Ама алфата харчи доста повечко от Пунтото и е по-скъпа за подръжка.Много хора се заблуждават а тя тая алфа е малка двувратка и като ги кача в малката двувратка и стискат таблото през целяи път. Ама то нали 1.6 75 коня бая върви викам 1.6 ама неее баш 75 коня един ми ги разправяше че гърнето ми било пробито

хаха и аз съм ги слушал тези вицове "моторът ми бил шумен, гърнето ми било спукано и блаблаба, имало нещо не както трябва в този шум"
          имаш шум в ошите казвам аз, купи си гинко прим! Laughing
          Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
          FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
          sigpic

Comment

Working...
          X